Wakepark oulu

Laguuni Hietsu

Laguuni Keilis

Gr8Wake jyväskylä

Ukkohalla

ridenjoy wake park helsinki

Vanaja Wake & SUP hämeenlinna

EPOP-wake seinäjoki

Peltomäki resort

Tohloppi Wake

Harjavalta Watersportspark

wake park Imatra

Vesiurheilukeskus Laituri Joensuu

Roiske Rovaniemi

Wakepark

Oulu

OULU WAKEPARK

Oulu Wakepark sijaitsee upealla paikalla Linnasaaressa. Vuosittainen Oulu Surf Weekend järjestetään osittain kaapeliparkilla, josta löytyy hyppyrit molempiin suuntiin. Hyppyreiden lisäksi paikalta löytyy up-flat-down pressi, polejami sekä flatbox alotteleville harrastajille. Opastusta lajin pariin tarjoaa iloiset ja ammattitaitoiset ohjaajat.

Ajanvaraus tapahtuu pääosin nettisivujen kautta, kevät- ja syyskausina ottamalla yhteyttä joko Facebookissa tai Instagramissa.

LAGUUNI HIETSU

Helsingin Hietaniemessä sijaitsee Laguuni Hietsun kaksipiste-kaapeli. Parkista löytyy monipuoliset vuosittain vaihtuvat reili-setupit, sekä helpompaa tekemistä aloitteleville wakeboarding harrastajille.

Ajanvaraus tapahtuu pääosin nettisivujen kautta, kevät- syyskausina ottamalla yhteyttä joko Facebookissa tai Instagramissa.

Laguuni Hietsu

Helsinki

LAGUUNI KEILIS

Espoossa sijaitseva kelluva Vesiurheilukeskus Laguuni aloittaa kolmannen toimintakautensa tulevana kesänä. Laguunista löytyy kaksi kaapelia, joille on asennettu obstaakkeleita sopimaan niin aloitteleville harrastajille, kuin pro-kuskeille. Laguuni järjestää opastusta wakeboardingin pariin, sekä erinäköisiä trikki-klinikoita kokenemmille harrastajille. Paikan päältä löytyy myös kelluva saunalautta, sekä ravintola. Laguunin kesä huipentuu Laguuni Wake Battleen, jossa maailmalta kutsutut kisaajat ottavat yhteen suomalaisten huippujen kanssa.

Ajanvaraus tapatuu pääsääntöisesti nettisivujen kautta.

Laguuni Keilis

Espoo

Gr8Wake

Jyväskylä

GR8WAKE JYVÄSKYLÄ

Jyväskylän Gr8Wake sijaitsee sataman läheisyydessä ja tarjoaa kaapeliwaken lisäksi mahdollisuutta veneen perässä tehtävään wakeboardingiin tai wakesurffiin. Parkista löytyy turvalliset ja helpohkot muovi obstaakkelit lajin aloittamiseen, sekä yksi haastavampi reili-setuppi haastavampaan jibbailuun. Parkki on rakennettu rannan viereen niin, että vesiurheilun riemua ihasteleva pääsee aivan lähelle itse tapahtumia.

Ajanvaraus tapahtuu pääsääntöisesti ottamalla yhteyttä joko Facebookin /Instagramin kautta tai soittamalla nettisivuilta löytyvään puhelinnumeroon.

UKKOHALLA HYRYNSALMI

Ukkohalla on Suomen ensimmäinen wakeboarding kaapeli ja tällä hetkellä ainoa täysmittainen kaapeliparkki. Yli kymmenen vuoden kokemuksella opastusta lajin pariin parkin operaattorit tarjoavat hymyssä suin aloitteleville harrastajille. Ukkohallassa järjestetään vuosittain SM-kilpailut elokuun alussa. Obstaakkelien puolesta parkki koki 10v. juhlavuotena suuren parannuksen ja tekemistä löytyy taitotasosta riippumatta.

Ajanvarausta parkille ei tarvitse, kunhan ilmestyy paikalle aukioloaikoina. Nämä löytyvät Ukkohallan nettisivuilta sekä Facebookkia ja Instagramia seuraamalla.

Ukkohalla

Hyrynsalmi

RIDENJOY WAKE PARK HELSINKI

Ridenjoy Wake Park on toinen Helsinkiin rakennettu kaapeliparkki, joka sijaitsee Ritokalliontien päässä Munkkiniemessä. Ystävällistä ja ammattitaitoista opastusta wakeboardingin pariin aloitteleville harrastajille tarjoaa vesialue, joka on suojattu erittäinen hyvin aallokolta. Tuleva kesä on parkin ensimmäinen kokonainen kesä, ja tavoitteena on järjestää paljon kilpailuja ja tapahtumia. Ridenjoy Wake Parkilta löytyy myös sisätilat, sauna, pukuhuoneet, kahvila, trampoliini ja skeittimini.

Ajanvarauksista ja aukioloajoista paremmin informaatiota Facebookin ja Instagramin kautta.

WAKE4BREAK JOENSUU

Joensuun Wake4Break on Suomen kaapeleista ainoa joka aktiivisesti tarjoaa tehtävää myös talvisin. Jää ja lumi ei ole este vaan talvisin kaapeli vetää pitkin järven jäätä hymyileviä naamoja aina  lumilautailijoista pulkkailijoihin. Kesäisin kaapeli tarjoaa aloitteleville harrastajille loistavat mahdollisuudet treenata ensiaskeliaan vesillä ja tahtotila rakentaa vaikeampia pressejä kokeneemmillekin harrastajille on kova.

Wake4Break

Joensuu

Vanaja Wake & SUP

Hämeenlinna

VANAJA WAKE & SUP

Vanaja Wake & Sup on vesiurheilukeskus Hämeenlinnan sydämessä. Kappelilla järjestettiin kesällä 2021 Suomi Wake Tour osakilpailu. 

PELTOMÄKI RESORT

Ylöjärven kaapelilaaksosta löytyy kolme kaksipiste kaapelia, junioritoimintaa ja opastusta.

EPOP-wake

Seinäjoki

EPOP WAKE SEINÄJOKI

Seinäjoelle perustettu EPOP on uusin kaapeliperheen jäsen ja nuoruuden innolla Etelä-Pohjanmaan Pojat kaapelia pyörittääkin. Tyttösessareita, grilli-iltoja ja Lauta Lauri. Kaapeli tarjoaa ja sieltä saa juuri sellaista positiivista fiilistä mikä koukuttaa.

HARJAVALTA WATERSPORTSPARK

Harjavallan vesihiihtorannassa on muutaman kauden toiminut kaapelirata. Lisätietoja nettisivuilta.

Harjavalta Watersportspark

Harjavalt

Wake Park Imatra

Imatra

WAKE PARK IMATRA

Wake Park Imatra on 2019 perustettu vesiurheiluyritys. Yli 200m pitkä ratamme sijaitsee Vuoksen kalastuspuistossa, Varpasaaressa.