Jäsenyydet ja lisenssit

Lisenssit ja jäsenyydet kaudelle 2023 myynnissä 1.4.2023 alkaen. Maksa lisenssi tai jäsenyys Sporttirekisterin linkin kautta.

 

Liiton toimintaa kehitetään suurella sydämellä, mutta vielä tällä hetkellä verraten pienellä budjetilla. Kehotammekin kaikkia vesiurheilusta innostuneita hankkimaan vähintään FWWF tukijäsenyyden tulevalle kesälle ja näin kannustamaan nuoria urheilijoita ja nostamaan meidän toimintaamme entistäkin korkeammalle tasolle.

 

Kaudella 2023 FWWF järjestämissä kilpailuissa kilpaileminen edellyttää lisenssin maksamista. Lisenssin voi ottaa joko vakuutuksen kanssa tai ilman. Suosittelemme vakuutuksen ottamista lämpimästi. Tätä kautta saat hyvän ja kattavan vakuutuksen, joka kattaa vesihiihto, wakeboard ja barefootin harrastamisen. Kannatusjäsenyys maksaa 10 €.

Kaudesta 2023 alkaen on myynnissä myös 7 vuorokauden kestoinen vakuutus. Lue lisää sivun alaosasta klikkaamalla auki, ”Sporttiturvan tuoteopas (7vrk vakuutus”).

Lisenssijärjestelmä

 

Vuosittainen lisenssimaksu on 35 € urheilijaa kohti. Tämä maksu tilitetään FWWF:lle. Lisenssitulot mahdollistavat omalta osaltaan liiton toiminnan ja osallistumisen kansainvälisiin arvokilpailuihin, sekä kilpailuihin Suomessa. Liiton varoista katetaan esimerkiksi kilpailuissa tarvittavien teknisten laitteiden ylläpitoa sekä tuomareiden kouluttautumista.

Mikäli otat pelkän lisenssin ilman vakuutusta, suosittelemme sinua joka tapauksessa hankkimaan vakuutusturvan. Huomaa, että kaikki yleiset vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutukset eivät korvaa vesihiihdon kaltaisessa urheilussa tapahtuvia vahinkoja. Vesihiihto- ja wakeboard tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Lisenssin voi ostaa täältä: https://www.suomisport.fi/​

Kauden 2023 lisenssi on myynnissä 1.4.2023 alkaen. Vakuutus on voimassa 1.4.2023 alkaen.

Lisenssejä on tarjolla eri ikäryhmille sekä lisäksi myös harrastelisenssi, jolla pääset FWWF:n jäseneksi ja voit vakuuttaa vesihiihdon harjoittelusi. Harrastelisenssin vakuutus ei kata kilpailemista.

FWWF suosittelee liiton vakuutusta kaikille jäsenilleen. Sen on meille neuvotellut OP Pohjolan kanssa Suomen Olympiakomitean väki ja se on erittäin hyvä vesihiihdon kattava vakuutus. Vakuutusta on kahta hintaluokkaa. Huomioithan, että valitessasi halvemman vakuutuksen, kattaa se vähemmän hoitokuluja mahdollisen vahingon sattuessa. Luethan vakuutuksen selosteen, sen ottaessasi.

FWWF:n lisenssivakuutus korvaa myös ulkomailla (alle 3 kk:n matkat) harjoitellessa tai kilpaillessa sattuneet vahingot.

Ulkomailla aktiivisesti harjoitteleville ja kilpaileville urheilijoille suosittelemme erillistä OP Pohjolan kilpaurheilijan matkavakuutusta. Kyseisessä vakuutuksessa ei ole ylärajaa hoitokuluille, joten sen turvin voidaan vaikkapa lennättää urheilija paaripotilaana kotimaahan. Tämän vakuutuksen hinnoittelu on yksilöllinen ja siitä voi tiedustella suoraan OP Pohjolasta.

H-lisenssi (harraste) ei käy kilpailuissa. Jos kilpailet, niin valinta on A-, B- tai C-lisenssi, joka määräytyy iän mukaan. Kilpalisenssin valinta ei voi mennä pieleen, koska lisenssiä hankkiessa syötetään henkilötunnus ja tämän mukaan määräytyy mahdollinen kilpalisenssi.

Kaudesta 2023 alkaen on myynnissä myös 7 vuorokauden kestoinen vakuutus. Lue lisää alempaa, ”Sporttiturvan tuoteopas (7vrk vakuutus”).

Muistakaa myös kannatusjäsenyys. Liity kannatusjäseneksi 10 euron hintaan ja kannusta urheilijoitamme sitä kautta. Kannatusjäseneksi voit liittyä saman lisenssinhankinta järjestelmän kautta.

Lisenssin hankkimiseen liittyvissä ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä Tiia Lindholmiin tiia.lindholm(a)outlook.com

Sporttiturvan tuoteopas (lisenssi + vakuutus)

Sporttiturvan tuoteopas (7 vrk vakuutus)